Meedoen met De Nieuwe Molenaars

Wil je participeren in duurzame projecten bij Zeewolde een Almere? Dat kan! Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we samen voor onze omgeving kunnen betekenen!

Participatie in WPZ gesloten

Van 2 september 12:00 uur t/m 1 oktober 12:00 uur kon je meedoen met onze participatieronde. Deze is inmiddels gesloten.

De komende tijd zal het bestuur de inschrijvingen controleren en de participaties toekennen. Alle deelnemers krijgen hierover in de maand oktober bericht. Mocht je vragen hebben, kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een mailtje aan info@denieuwemolenaars.nl. Wil je de documenten nog eens nalezen? Lees hier alle documenten die horen bij de participatieuitgifte.

Meer duurzame projecten in de toekomst

Uiteraard houdt het na deze participatieronde niet op. De Nieuwe Molenaars gaan verder om in de toekomst meer duurzame energieprojecten in Zeewolde en Almere te realiseren. Wil je in de toekomst meedoen? Schrijf je dan in als aspirant lid via deze link. Je wordt al aspirant lid voor 10 euro, en daarna wanneer er een nieuw project is kun je voor een bedrag van minimaal 250 euro investeren. Ondernemen in windenergie is ondernemen in de toekomst!

Steeds meer bewoners ondernemen met elkaar in windenergie op een laagdrempelige manier. Op deze manier kunnen omwonenden ook meedelen in de winst.

Susan Dräger – Almere

Sluit je aan bij De Nieuwe Molenaars

Iedereen heeft zo z’n eigen redenen om mede-eigenaar van een windmolen te worden. De één vindt schone energie nu en in de toekomst belangrijk. De ander zit erin om met zijn buurt te ondernemen. En weer een ander wil meebepalen hoe zijn of haar omgeving eruit ziet. Wat is jouw reden om je aan te sluiten bij De Nieuwe Molenaars?

© De Nieuwe Molenaars. Sitemap

Creatie en realisatie: puur!fct