Meedoen met De Nieuwe Molenaars

Wil je ook mede-eigenaar worden van een windmolen? Dat kan! Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we samen voor onze omgeving kunnen betekenen!

Zo werkt het

We hebben één van de bestaande 220 windmolens bij Zeewolde gekocht. Daarmee kunnen we meewerken aan groene energie in onze buurt, meedenken met Windpark Zeewolde en ondernemen in windenergie.

Je wordt al lid voor 10 euro, en daarna kun je voor een bedrag van minimaal 250 euro investeren. Ondernemen in windenergie is ondernemen in de toekomst!

Maar zover is het nu nog niet. Eerst willen we zo veel mogelijk geïnteresseerden zien te werven. Praat straks ook mee over de windmolens in Zeewolde. Ga voor schone energie voor jou en de mensen om je heen. Onderneem samen met de buurt in windenergie!

Je kunt nu al lid worden van De Nieuwe Molenaars. Lidmaatschap verplicht je tot niks, maar geeft je straks het recht om mee te investeren. Het kost je slechts € 10 inschrijfgeld. Een kleine investering in een grootse toekomst.

 

Steeds meer bewoners ondernemen met elkaar in windenergie op een laagdrempelige manier. Op deze manier kunnen omwonenden ook meedelen in de winst.

Susan Dräger – Almere

Sluit je aan bij De Nieuwe Molenaars

Iedereen heeft zo z’n eigen redenen om mede-eigenaar van een windmolen te worden. De één vindt schone energie nu en in de toekomst belangrijk. De ander zit erin om met zijn buurt te ondernemen. En weer een ander wil meebepalen hoe zijn of haar omgeving eruit ziet. Wat is jouw reden om je aan te sluiten bij De Nieuwe Molenaars?

© De Nieuwe Molenaars. Sitemap

Creatie en realisatie: puur!fct