Meedoen met De Nieuwe Molenaars

Wil je participeren in Windpark Zeewolde en andere duurzame projecten in de toekomst? Dat kan! Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we samen voor onze omgeving kunnen betekenen!

Zo werkt het

Binnenkort is ons eerste participatiemoment. We gaan aandelen van Coöperatief Flevoland BV overkopen en participeren in de geldleenronde van Windpark Zeewolde. Daarmee kunnen we meewerken aan groene energie in onze buurt, meedenken met Windpark Zeewolde en ondernemen in windenergie.

Je wordt al lid voor 10 euro, en daarna kun je voor een bedrag van minimaal 250 euro investeren. Ondernemen in windenergie is ondernemen in de toekomst!

Hoe ziet de investering er precies uit?
Over een paar maanden (exacte datum wordt nog bekend gemaakt) kunnen leden van De Nieuwe Molenaars participaties kopen. Hiermee wordt geld opgehaald voor twee doelen:

1. De aandelen van Coöperatief Flevoland B.V. worden overgekocht. Daarmee zijn De Nieuwe Molenaars straks volledig eigenaar van een molen in het gebied.

2. We participeren in de geldleenronde van Windpark Zeewolde, samen met de andere certificaathouders van Windpark Zeewolde BV.

Wat zijn de voorwaarden?
Er kan voor minimaal €350.000,- en maximaal €550.000,- door de leden geparticipeerd worden

Alleen als je lid bent van De Nieuwe Molenaars, kun je meedoen.

Je koopt minimaal één participatie van €250,- en kunt maximaal 100 participaties (€25.000,-) kopen

De rente die je op je participaties krijgt, is 6%.

Deze rente wordt elke 12 maanden toegekend voor een looptijd van 10 jaar.

Wanneer gaat de inschrijving open?
Inschrijven voor deze participatieronde kan over een paar maanden; de exacte datum wordt nog bekend gemaakt. Ook de duur van de inschrijfperiode wordt later bekend gemaakt.

Hoe kan ik meedoen?
Schrijf je in als lid! 
Na betaling van eenmalig €10,- lidmaatschapsgeld kun je meedoen met participeren.

Meer weten?
Binnenkort volgen hier de participatievoorwaarden en het informatiememorandum.

 

Steeds meer bewoners ondernemen met elkaar in windenergie op een laagdrempelige manier. Op deze manier kunnen omwonenden ook meedelen in de winst.

Susan Dräger – Almere

Sluit je aan bij De Nieuwe Molenaars

Iedereen heeft zo z’n eigen redenen om mede-eigenaar van een windmolen te worden. De één vindt schone energie nu en in de toekomst belangrijk. De ander zit erin om met zijn buurt te ondernemen. En weer een ander wil meebepalen hoe zijn of haar omgeving eruit ziet. Wat is jouw reden om je aan te sluiten bij De Nieuwe Molenaars?

© De Nieuwe Molenaars. Sitemap

Creatie en realisatie: puur!fct